top of page

Coaching

 

Hoe zou het zijn om de gedachten waarmee je je leven lang bent

geprogrammeerd wat minder serieus te nemen?

Hoe zou het zijn om een ingesleten overtuiging, die jou regelmatig dwars zit,

zo te onderzoeken dat hij in betekenis afneemt en niet meer zo hard aan

jouw rem trekt?

Hoe zou het zijn om jouw gedachten te kunnen bedanken voor zijn/haar

zorg, om deze daarna even terzijde te leggen en te handelen vanuit dat wat

jij echt wilt?

Ons hoofd produceert de hele dag door een oneindige stroom aan gedachten. Dat levert een hoop kennis op maar ook een hoop gedoe. We proberen zo goed mogelijk naar al die, soms totaal tegenovergestelde, gedachten te luisteren. Dat luisteren zorgt ervoor dat we gaan wikken en wegen, oordelen, vooruitschuiven en uitstellen. Als klap op de vuurpijl geven we onszelf óók nog eens flink op ons donder omdat we zoveel denken maar steeds maar niet doen wat we echt willen. 

 

Ik wil graag, samen met jou, het vraagstuk onderzoeken waar jij mee worstelt. Met welke vraag wil jij aan de slag? Daarbij gaan we zeker onderzoeken of er gedachten en overtuigingen zijn die jou remmen?

Ik ben in het bezit van een rugzak vol werkvormen om jouw gedachten en overtuigingen te onderzoeken. Na een aantal bijeenkomsten garandeer ik je dat je anders naar jouw vraagstuk kijkt. Dat je vanuit een lichter perspectief de wereld inkijkt...

 

Zijn je gedachten en overtuigingen daarna weg? Welnee, die blijven en dat moet ook. Je gedachten zitten je soms in de weg maar hebben je ook gemaakt tot wie je nu bent. Je kan er wel met meer liefde en afstand naar kijken. Je neemt ze wat minder serieus en daardoor zijn ze minder bepalend in jouw dagelijks leven en handelen.

 

Ik coach mensen vanuit “ACT”.  Ik train mensen om te leven vanuit dat wat zij willen en minder vanuit de onzekerheid en tweespalt die onze gedachten en overtuigingen ons telkens weer laten ervaren

Wil je meer weten over ACT; klik hier:

Hoofd vol.jpg

In contact met jezelf

Acceptatie van alle gedachten, ook de minder leuke

Eigen waarden als leidend kompas

Toewijdt handelen naar je eigen waarden

Mindfulness, bewust zijn van wat er gebeurd

bottom of page