top of page

Nieuwe website Acteur in bedrijf online!

Vandaag vieren we het heuglijke feit dat deze website het levenslicht ziet. Driewerf Hoera!

Ik ben als vanouds in te zetten als communicatietrainer en acteur-in-training binnen uw bedrijf

...én...

Ik ben vanaf vandaag als Acteur in bedrijf inzetbaar wanneer één van uw medewerkers behoefte heeft aan ondersteuning op het gebied van communicatie of training. U kunt daarbij denken aan het oefenen van een functioneringsgesprek, het testen van een pitch, het trainen van moeilijke gesprekken of een persoonlijk traject op het gebied van effectief leiderschap. De mogelijkheden zijn groot en de investering in verhouding laag. Door de één-op-één coaching van Acteur in bedrijf kunnen de dagelijkse werkzaam-heden doorgaan. Acteur in bedrijf biedt maatwerk met oog voor de individuele behoefte en leervraag.

Ik heet u welkom op de website van Acteur in bedrijf en kom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!!

Met inspirerende groet,

Aad Spee

Huidige blog
Eerdere blogs
Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg mij
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page